Kik vagyunk?

A H2O Human to Organisation személyek, csapatok és szervezetek fejlesztésére létrejött nonprofit társaság.
Meggyőződésünk, hogy egy SZERVEZET akkor tud hatékonyan teljesíteni és fejlődni, ha a szervezetet alkotó EMBEREK jól vannak. Jól vannak magukkal és a körülöttük lévő világgal, van lehetőségük kibontakozni, tudják, mi a szerepük és milyen célért dolgoznak a szervezetben, és ezt egyensúlyban tudják tartani az egyéni céljaik megvalósításával.

Hiszünk abban,

Hiszünk abban, hogy ha velünk dolgozol:

 Felelős vezető vagy – mivel a klasszikus vállalatirányítási megközelítés helyett tényleges partnerségre törekszel a vállalat valódi erejét adó emberekkel.
 Felelős csapattag vagy – aki elkötelezett a közösen kialakított csapatcélok megvalósítása iránt és kész ezért tenni.
 Felelős társadalmi szereplő vagy – mert a mi CSR tevékenységünkön keresztül TE is hozzájárulsz a tágabb közösség jóllétének támogatásához.

A nonprofit jelleg azt jelenti, hogy mi a Társaság adózott eredményét arra fordítjuk, hogy segítő szakembereink ott is működhessenek, ahol az anyagi erőforrások szűkösek, azonban vagy éppen ezért az ott dolgozó emberek erőforrásaira nemcsak abban a szervezetben, hanem társadalmi szinten támaszkodunk. A H2O felelősséget vállal azért, hogy támogassa az embert, aki tanít, aki gyógyít, aki ápol, aki hivatásszerűen másnak segít.